Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Den nye Volkswagen ID.4

100% SUV. 100 % elektrisk

Vårt neste steg mot fullelektrisk mobilitet er familiebilen ID.4. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en stor moderne familie-SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 er en stor bil og fleksibel med sitt rommelige interiør, bagasjeromsvolum på hele 543 liter med bakseteryggen i oppreist stilling og lange rekkevidde på inntil 496 km. ID.4 blir den første modellen i ID.-familien med mulighet for hengerfeste og takstativ.

Fullelektrisk familebil skapt for norske forhold
De ekslusive lanseringsmodellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max med bakhjulstrekk kan bestilles nå og de første ID.4 er allerede planlagt å bli levert til norske kunder fra våren 2021.

ID.4 1ST fra 426.900,- *
ID.4 1ST Max fra 509.500,- *

Jeg ønsker å bestille/vite mer om den nye Volkswagen ID.4

VW-HAM_ID4_bildekarusell-eksterior.gif

ID.4 har lang rekkevidde til hverdagslige gjøremål og lange ferieturer uten at det går utover komforten. Modellene ID.4 1ST og ID.4 1ST Max har en netto batterikapasitet på 77 kWh, med en rekkevidde på inntil 496 km (ID.4 1ST) og 487 km (ID.4 1ST Max). Hver stans på rødt lys får forventningene til å stige. Elektromotoren i ID.4 sørger nemlig for at bilen akselererer dynamisk med fullt dreiemoment fra første meter. ID.4 har en effekt på 204 hk (150 kW) og sprinter fra 0 til 100 km/t på kun 8,5 sekunder.

Har du behov for å frakte båten til hytta på henger, frakte sykler eller skiboks på taket? ID.4 leveres med elektrisk utfellbart tilhengerfeste som standard for last på inntil 750 kg (uten bremser) og 1000 kg (med bremser). Når tilhengerfestet ikke er i bruk, kan du med noen enkle håndgrep vippe det inn under støtfangeren der det ikke er synlig. ID.4 er godkjent for taklast på inntil 75 kg.

 

VW-HAM_ID4_bildekarusell-interior.gif

Enestående stor og god plass
Den nye ID.4 har imponerende plass i kupeen, til glede for både deg og familien. Allerede når du setter deg inn, legger du merke til den gode beinplassen, den store midtkonsollen og de komfortable Ergo Active komfortsetene i stoff/Alcantara med elektrisk justering, minnefunksjon, regulerbar korsryggstøtte med massasje og uttrekkbar lårstøtte (standardutstyr på ID.4 1ST Max).

Andre høydepunkter er den midtplasserte 12-tommers berøringsskjermen (standardutstyr på ID.4 1ST Max) og multifunksjonsrattet med berøringsstyrte funksjoner (standardutstyr) og tilbakemelding i form av vibrasjoner. Ambientebelysning (standardutstyr) i farger du har valgt selv, skaper en innbydende atmosfære, og bidrar sammen med panoramaglasstaket (standardutstyr på ID.4 1ST Max) med elektrisk solgarding til at du får en avslappende kjøretur.

 

ID.4

Fordelen med elbiler er at du kan lade nesten overalt. Hjemme kan du lade med vekselstrøm (AC) via en vanlig stikkontakt eller en hjemmeladeboks (ekstrautstyr) med en ladeeffekt på inntil 11 kW (standardutstyr på ID.4 1ST). Mange offentlige ladestasjoner ved bensinstasjoner og langs motorveien har dessuten hurtiglading med likestrøm (DC). På disse laderne lader ID.4 med inntil 125 kW.

Rask lading med We Charge
Med We Charge har du tilgang til over 150 000 ladepunkter i hele Europa (80% av de tilgjengelige offentlige ladepunktene), inkludert samtlige stasjoner i hurtigladenettverket IONITY. Fra 0 kr i måneden kan du bruke We Charge (leveres av Volkswagen Group Charging GmbH) i We Connect ID-appen for å koble deg opp til ladestasjoner og oppnå gode prisfordeler***. Les mer om We Charge.

* Alle priser er veiledende eks. mva levert Oslo. Frakt og leveringsomkostninger kommer i tillegg. Ekstrautstyr kan påvirke tekniske data og avgift. Strømforbruk kombinert kjøring: 18,2 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr. Avbildet modell kan avvike. Ta kontakt med oss for mer informasjon. Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.

** Volkswagen Group Charging GmbH (Elli) tilbyr kunder av hurtigladende ID.-modeller (utstyrsavhengig med en ladeeffekt på 100 kW) å tegne et We Charge Go-abonnement uten månedsgebyr eller et We Charge Plus-abonnement i maksimalt tre påfølgende år. Dette forutsetter at det inngås en avtale innen 30.06.2022. De nevnte abonnementene har en løpetid på 12 måneder og kan forlenges med ytterligere 12 måneder to ganger.