Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

e-Golf Exclusive - Proppfull av utstyr og til ny pris!

Nå får du nå et supertilbud på et begrenset antall e-Golf Exclusive med ny pris! Modellen er proppfull med utstyr du vil sette stor pris på. Ta kontakt med oss i dag!

Pris fra

284.900,-*

Månedspris

2.229,-***

Rente

1,99%**

e-Golf er beste elbil i test, med lang rekkevidde og best batteri. Nå får du e-Golf Exclusive full av utstyr til ny pris, kun 2229,-*** per mnd! Gjelder kun så lenge lageret rekker, så her gjelder det å være tidlig ute!

I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og vi er stolte over å si at e-Golf ble kåret til årets beste bilkjøp 2018 av Motor.no. Volkswagen e-Golf er den første helelektriske Golf-modellen, og i flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne, samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; god rekkevidde og utslippsfri kjøring. e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som også passer godt som en familiebil!

e-Golf Exclusive er ekstra godt utstyrt med blant annet følgende utstyr:

  • Sportsseter i skinn
  • Active info digitalt instrumentpanel
  • Ryggekamera
  • Keyless nøkkelfri låsing med startknapp
  • Ekstra mørke ruter bak
  • Dynamiske LED frontlys m/dynamisk lysassistent
  • Sikkerhetspakke med sporassistent og filskiftassistent 


e-Golf er gjerrig på strøm.

Volkswagen e-Golf skviser mer energi ut av hver kW og stortrives på strøm. Elbilen har i lengre tid vært en av Norges mest populære elbiler og ble i 2018 kåret til årets beste kjøp av NAF Magasinet Motor. e-Golf er en av markedets gjerrigste på strømforbruk og koster minst pr. kjørte km sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018. Les mer informasjon her eller les testen her 

Ønsker du et annet oppsett på din e-Golf eller å prøvekjøre bilen? Kontakt oss gjerne, så hjelper vi deg med det!

*Prisen gjelder bil ferdig levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger. Inkl service- og vedlikeholdsavtale. Strømforbruk blandet kjøring: 15,4 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Forbehold om skrivefeil og avbildet modell kan avvike. Gjelder til 31.01.20.

**1,99% rente: Eff. rente 4,06 % ved lånebehov kr 150.000 o/5år, etablerings gebyr kr 2.724. Total kredittkjøpspris kr 165 674. Forutsetter 35% kontant- andel og finansiering i Volkswagen Financial Services. Renten er subsidiert i tre år, for deretter å bli justert til normal produktrente. Gjelder til 31.01.20.

***Startleie og etableringsgebyr 69 240kr. Månedsleie 2229kr. Totalpris 149 484kr. Serviceavtale 3år/45.000km inkl. Forutsetter forsikring i VWFS. Forbehold om trykkfeil, bilder kan avvike. Gjelder begrenset antall til 31.01.20.

Volkswagen e-golf ble kåret til årets beste bilkjøp av Motor.no, desember 2018. Testen finnes på https://www.motor.no/artikler/2018/desember/arets-bilkjop-2018/

Salg nybil