Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

På tide med service?

Er du eier av en Volkswagen 2013-modell eller eldre? Nå har vi ekstra gunstig pris på service til din bil, enten du har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver eller -klosser, støtdempere eller registerreim.

God og regelmessig bilservice er viktig for å kunne opprettholde et problemfritt bilhold, sikker drift og garantier. Som Volkswagen-eier har du kanskje allerede fått erfare gleden av å kjøre en bil som er kjent for sin pålitelighet. Trenger du service på bilen er det er smart valg å velge oss som kan Volkswagen best og som bruker originale bildeler. Våre autoriserte bilmekanikere hos Volkswagen vil sikre at bilen din blir gjennomgått og vedlikeholdt i henhold til bilfabrikkens retningslinjer. Og uansett hva slags service bilen din trenger kan du få den gjennomført hos oss. Vi har veiledende priser på service til 2013-modeller og eldre. Enten bilen din har behov for liten- eller stor service, skifte av bremseskiver -klosser, støtdempere eller registerreim på alle Volkswagen personbil.

Veiledende priser på service på Volkswagen Personbil for 2013 modell og eldre.

 • Liten service med Oljeskift Kr 2.490,-
  (Inkluderer; olje, oljefilter og kontrollpunkter)

 • Stor service ved behov med oljeskift: Kr 4.990,-
  (Inkluderer; luftfilter, oljefilter, tennplugger, dieselfilter, bremsevæske, pollenfilter og kontrollpunkter)

 • Bytte av registerreim: Kr 8.500,-
  (Inklusiv vannpumpe og profilreimer)

 • Bremseskift skiver og klosser foran: Kr 4.990,-
  (Untatt GTI, Touareg og Phaeton)

 • Bremseskift skiver og klosser bak: Kr 3.990,-
  (Untatt GTI, Touareg og Phaeton)

 • Støtdemper inklusiv fjærbenslager foran: Kr 6.990,-

 • Støtdemper bak: Kr 5.990,-

 • Bilbatteri 12 V. Fra: Kr 1.990,-

Har du en nyere modell eller andre behov? Ta kontakt med oss så vil vi hjelpe deg med det! Bestill service direkte på Mitt Bilhold nå - enklere blir det ikke.

* Veil. priser gjelder for verkstedtjenester utført hos oss.