Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Vinterkampanje på T-Cross - Moderne, praktisk og fleksibel SUV

Volkswagens SUV modellrekke blir nå komplett med den helt nye T-Cross - en praktisk, moderne og fleksibel SUV i Polo-segmentet. T-Cross SUV er sofistikert med et iøyenfallende design. T-Cross vil tilby mer enn andre, uten å koste mer.

Pris fra

307.964,-*

Leasingpris

2.999,-**

Nå kan du få Volkswagen T-Cross til kun 2.999,-** inkludert serviceavtale og vinterhjul!

Ekstrautstyr på kampanjemodellen utover standard:

  • Ryggekamera
  • Vinterhjul 16" 
  • Serviceavtale 3år/45 000 km

Den nye Volkswagen T-Cross SUV er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil. T-Cross tilbys med en rekke flotte fargevalg og muligheter for å individualisere interiøret.


Kompakt SUV-design

Skulderlinjen som strekker seg fra panseret til baklyktene, det kantete karosseriet, den høye bakkeklaringen og de progressive linjene gir den tøffe SUV-modellen et dynamisk utseende. Offroadpreget fremheves av fordypningene i panseret, som gjør at det virker kraftigere og lengre.

Den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller, og de lave vinduslinjene gir deg full oversikt. T-Cross er 4,11 meter lang og har en høyde på 1,56 meter. Akselavstanden på 2,56 meter åpner opp for et romslig interiør, med mye plass for opp til fem personer. Bagasjerommet kan ta mellom 385 og 455 liter. Baksetet som kan skyves i lengderetningen og deles gjør at T-Cross enkelt kan gjøres om til en liten "varebil" med flatt lastegulv og opp til 1,281 liters lagringsplass.

Vi har bilen for prøvekjøring, ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon!

*Kjøpspris på denne kampanjemodellen er fra kr 307.964 inkludert vinterhjul. Kampanjen gjelder T-Cross Life 115 DSG. Prisen gjelder bil ferdig levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger. Forutsetter tegning av forsikring i Volkswagen Forsikring. Forbehold om skrivefeil og bilde kan avvike fra tilbudt modell. Gjelder til 31.03.20.

**Startleie og etableringsgebyr 67 500kr. Månedsleie 2399kr. Totalpris 153 864. Serviceavtale 3år/45.000km inkl. Forutsetter forsikring i VWFS. Forbehold om trykkfeil, bilder kan avvike. Gjelder til 31.03.20 eller så langt lageret rekker.

Bestillingstid må påberegnes ved kjøp av nye T-Cross!

Salg nybil