T-Cross SUV - Moderne, praktisk og fleksibel

Volkswagens SUV modellrekke blir nå komplett med den helt nye T-Cross - en praktisk, moderne og fleksibel SUV i Polo-segmentet. T-Cross SUV er sofistikert med et iøyenfallende design. T-Cross vil tilby mer enn andre, uten å koste mer.

Pris fra

299.000,-*

Nå kan du få Volkswagen T-Cross for 299 000,- inkludert vinterhjul!*

Den nye Volkswagen T-Cross SUV er like allsidig som menneskene den er bygd for. Mennesker som tenker i nye baner for å komme dit de vil. T-Cross er en praktisk SUV med markant, dynamisk design og mange tilpasningsmuligheter som gir deg frihet til å gjøre det du vil, når du vil. T-Cross tilbys med en rekke flotte fargevalg og muligheter for å individualisere interiøret.

Kompakt SUV-design

Skulderlinjen som strekker seg fra panseret til baklyktene, det kantete karosseriet, den høye bakkeklaringen og de progressive linjene gir den tøffe SUV-modellen et dynamisk utseende. Offroadpreget fremheves av fordypningene i panseret, som gjør at det virker kraftigere og lengre.

Den høye sittestillingen som er typisk for SUV-modeller, og de lave vinduslinjene gir deg full oversikt. T-Cross er 4,11 meter lang og har en høyde på 1,56 meter. Akselavstanden på 2,56 meter åpner opp for et romslig interiør, med mye plass for opp til fem personer. Bagasjerommet kan ta mellom 385 og 455 liter. Baksetet som kan skyves i lengderetningen og deles gjør at T-Cross enkelt kan gjøres om til en liten "varebil" med flatt lastegulv og opp til 1,281 liters lagringsplass.

Vi har bilen for prøvekjøring, ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon!

*Kjøpspris på denne kampanjemodellen er fra kr 299.000 inkludert vinterhjul. Kampanjen gjelder T-Cross Life 115 DSG. Prisen gjelder bil ferdig levert Lier inkl. frakt og lev.omkostninger. Forutsetter tegning av forsikring i Volkswagen Forsikring. Forbehold om skrivefeil og bilde kan avvike fra tilbudt modell. Bestillingstid må påberegnes ved kjøp av nye T-Cross. Gjelder til 30.09.19.

Salg nybil