Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagens bil nr 150 000 000 ble Trude's nye Golf GTE levert av Albjerk Bil Lier

Volkswagen AG nådde 24.august 2017 en historisk milepæl. 150 millioner produserte kjøretøy fordelt på mer enn 50 fabrikker i 14 land siden selskapet ble grunnlagt i Wolfsburg i 1938. 

Norge og Albjerk Bil er forhandleren som har solgt bilen fikk akkurat denne produksjonsplassen. Produksjonsbil nr 150.000.000 var Trude's Golf GTE som hun bestilte av oss i Albjerk Bil Lier i juni.

   

Norge som er et foregangsland i Europa for elbiler og hybridbiler viser med denne bilen at det er i denne retningen vi skal i fremtiden. Albjerk Bil er Norges største privateide Volkswagen forhandler, og vi er svært stolte av å få levere ut produksjonsbil nr 150.000.000 til en av våre kunder. Å ta del i en så betydelig begivenhet med internasjonal oppmerksomhet er stort for Albjerk Bil.

Utleveringen skjedde i dag 11.oktober 2017 kl.12 i våre lokaler med representanter fra importøren Harald A. Møller, samt fabrikken i Tyskland. 

 

Vår selger Alexander stod for overrekkelsen av det nye bilen til Trude. Vi gratulerer Trude med ny bil, og gratulerer Volkswagen med 150 millioner (!!) produserte biler!

Bilen som overlevert er en Golf GTE ladbar hybrid. Foto: Albjerk Bil Lier
Kunden får gjennomgang av bilen av selger Alexander Holm Andersen. - Foto: Albjerk Bil Lier
Kunden i prat med informasjonssjef fra Volkswagen og representant fra fabrikken. Foto: Albjerk Bil Lier
Foto: Albjerk Bil Lier
Odd Inge og Trude - Foto: Albjerk Bil Lier
Representant fra fabrikken i Tyskland, Trude og eier Wenche Albjerk. - Foto: Albjerk Bil Lier

Artikkel TV2

"Denne har det tatt 80 år å få på plass..."

Les mer

Artikkel Drm24

Drm24 var på plass under begivenheten. Les deres sak her!

Les mer