Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Golf GTE ladbar plug-in hybrid - Vår absolutte bestselger

Det er ikke uten grunn at Golf GTE er vår fantastiske bestselger. Kombinasjonen av bensinmotor og elektrisk motor gjør bilen til en favoritt hos mange!

Som først nevnt er Volkswagen Golf GTE en ladbar hybridbil. Kombinasjonen av bensinmotor og elektrisk motor gjør dette til en svært behagelig bil å kjøre. Golf GTE er rett og  slett en hybridbil med superkrefter. Den har nemlig en maksimal effekt på 204 hk (150 kW)!
Du kan bruke de to motorene på ulike måter, slik at motordriften alltid er perfekt tilpasset kjøresituasjonen. Hvis du vil ha mer sportsbil kan du for eksempel trykke på GTE-knappen, som forbinder begge motorene, og går fra 0 til 100 km/t på kun 7,6 sekunder. På den andre siden har du en hybridbil med en rekkevidde på inntil 50 km rent elektrisk med fulladet batteri. Totalt imponerer bilen med en total rekkevidde på 939 km. Golf GTE vil derfor fungere godt som en ren elbil ved bykjøring, og økonomisk hybridbil ved langkjøring - nettopp derfor er denne bilen en favoritt hos mange!

 

Standardutsyr

Bilen er spekket med mye standardutstyr, og høydepunktene vi ønsker å trekke frem er følgende:

 • ACC adaptiv cruise control inntil 210 km/t med fotgjengerregistrering, Bakkestartassistent, Tretthetsvarsling, Emergency Call, Pre-Crash kollisjonsbeskyttelse
 • Ambientebelysning
 • Car-Net Security & Service 3 år
 • Climatronic to-soners klimaanlegg
 • Composition Media
 • Elektrisk innfellbare sidespeil
 • Fjernstyrt åpning av bagasjelokk
 • Fjernstyrt sentrallås
 • Grill i front med kromlister
 • LED-hovedlykter med blå pyntelist og LED-baklykter
 • Lettmetallfelger 17" Rio de Janeiro
 • Multifunksjonsratt i skinn med girhendler og aludekor
 • Parkeringssensor foran og bak
 • Sort taktrekk

Rekkevidde og lading av Golf GTE

Du kommer lenger enn du tror på én lading. Golf GTE gir deg en rekkevidde på opptil 50 km med elektrisk drift. Batteriet i elmotoren kan lades i en ladestasjon hjemme eller ved en privat/offentlig ladestasjon med vekselstrøm (AC). Bilen kan ikke lades på hurtigladestasjon! 

   

Hjemmelader

Hjemmelader med fastmontert veggboks er både trygt og supereffektivt. Med fast hjemmeladestasjon med ladekabel integrert i veggladeren, er det bare å plugge kontakten inn i bilen, låse bilen og ladingen er i gang. Hjemmeboksen krever installasjon av elektriker og egen kurs. Komplett pakke med hjemmeladestasjon og installasjon kan bestilles hos oss i Albjerk Bil Lier og koster fra ca kr.15.000,- Strømmen du bruker til lading kommer fra din private strømforsyning og avregnes på den vanlige strømregningen din.

Ladetiden med hjemmelading for Golf GTE med en ladestasjon hjemme med 3,6 kW ladeeffekt er 2 timer og 15 min. (Ladetid fra 0 til 100 % batterikapasitet, AC vekselstrøm, 3,6 kW ladeeffekt - sikres med 20A i sikringsskapet. Kilde: volkswagen.no)

Ønsker du å lade batteriet fra en stikkontakt hjemme (noe vi fraråder), er bilen ferdig ladet etter maks tre timer og 45 minutter.

Les mer om lading av våre el- og hybridbiler her

Hva er GTE og hvordan fungerer GTE-knappen? 

Golf GTE har et sportslig og elegant utseende med utstyr av høy kvalitet. Dekoren både innvendig og utvendig er i typisk GTE-stil. Den dynamiske GTE-stilen understrekes innvendig av elegante detaljer, som bl.a. girspakkulen i aluminiumsfinish med blå detaljer, pedaler i rustfritt stål, sort taktrekk, dørkledninger med heksagonmønstret dekor i sort, og den blå ambientebelysningen gir god stemning ved kjøring i mørket. Utvendig finner vi blå dekorstriper, GTE logo i blått, blå dekorlist og doble eksosrør i krom. Dette utgjør GTE - Rett og slett sporty og tøft utseende våre kunder setter pris på!

    

Du får maksimal effekt med kun ett trykk på GTE-knappen. Du trenger bare trykke på én knapp for å velge ren elektrisk kjøring eller en kombinasjon av elektromotor og forbrenningsmotor. I GTE-modus kombineres kraften fra begge motorene, slik at du får ekstra høyt dreiemoment. Ved å kombinere elektromotoren og TSI-motoren med direkte bensininnsprøytning får du en ekstra «boost» – og den typiske motorlyden er ikke til å ta feil av. 

SIKKERHET

Volkswagens sikkerhetssystemer kan redde deg dersom en ulykke oppstår, men systemene hjelper også til i forkant for å forhindre at ulykken skjer. Ikke bare føles det komfortabelt og trygt, men det skaper stor sikkerhet i bil. Vi oppfordrer deg naturligvis til å kjøre på helt vanlig måte med fullt fokus i trafikken, og anse sikkerhetssystemene som en tilleggshjelp på veien.

Les vår artikkel med utvalgte systemer her, eller les mer om sikkerhetssystemene på volkswagen.no.

 

Volkswagen Golf GTE er både kraftfull og drivstofføkonomisk. Kunne du tenke deg å prøvekjøre bilen eller har du spørsmål?

Ta kontakt med oss så hjelper vi deg!