Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen Tiguan Allspace: kraftfull og stor familie-SUV. Med syv seter og god bagasjeplass dekker den nye SUVen behovet til deg og din familie!

Bilen er endelig på plass i butikk. Kom innom oss og opplev bilen!

Volkswagen Tiguan Allspace kommer med 4MOTION firehjulstrekk, DSG automatgir og 7-seter som standard. Bilen har god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet, samt en fleksibel tredje seterad.

SUV-en er hele 4,7 meter lang, og har mange flerbruksmuligheter. Du kan for eksempel enkelt vippe opp tredje seterad og få 7 seter når du trenger det. Den nye Tiguan Allspace er 215 mm lengre enn Tiguan og akselavstanden er økt med 109 mm. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt. Det maksimale lastevolumet med andre og tredje seterad nedfelt er på hele 1775 liter. Med både 7 seter og god bagasjeplass dekker familiebilen mange behov, og tilbyr bedre plass enn sin lillebror, Tiguan, når familien skal på tur.

Tiguan Allspace er tilgjengelig med offroad-pakke som inneholder ekstra beskyttelse under bilen og gir bilen en angrepsvinkel som er syv grader brattere. Det er også en rekke nye funksjoner inkludert i de to utstyrsnivåene, Businessline og Highline, slik at du får større utstyrspakker som inneholder blant annet elektriske bakluke, LED-lys og nøkkelfri adgang (Highline). Tiguan Allspace er også tilgjengelig med Volkswagen sitt helt nye Discover Pro infotainmentsystem. Det gjør den til den første bilen i dette segmentet som kan leveres med håndbevegelseskontroll.

 

Nøkkelfakta om Tiguan Allspace

  • Nye Tiguan Allspace tetter gapet mellom den kompakte Tiguan og luksuriøse Touareg
  • Bilen er 215 mm lengre enn Tiguan og akselavstanden er økt med 109 mm
  • Leveres med syv seter, DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk som standard i Norge
  • Med fem seter i bruk er bagasjerommet på hele 700 liter (2. seterad i fremre posisjon og 3. seterad nedfelt)
  • Det maksimale lastevolumet med 2. og 3. seterad nedfelt er på hele 1775 liter
  • Slående design med ny front og modifisert linje langs vinduene

 

Dette er med andre ord den perfekte familiebilen for deg som ønsker litt større plass enn en vanlig Tiguan, og muligheten for å ta med deg flere i bilen. Helt perfekt om du skal kjøre barna på fotballtrening, dans el.l. 

 

Fra priser på nye Tiguan Allspace hos Albjerk Bil Lier:

Tiguan Allspace 150 TDI Businessline fra kr. 560 100,-
Tiguan Allspace 180 TSI Highline fra kr. 610 600,- 
Tiguan Allspace 220 TSI Highline fra kr. 659 800,-
Tiguan Allspace 190 TDI Highline fra kr. 595 000,-
Tiguan Allspace 240 TDI Highline fra kr. 678 900,-

 

Bilen er åpen for bestilling og klar til prøvekjøring. Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon om bilen, leveringstid etc!