Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nye Volkswagen Polo - Tøffere og mer sporty enn noen gang

Ventetiden er over - Nye Volkswagen Polo er endelig i butikk og klar for prøvekjøring. Bilen er tøffere og mer sporty enn noensinne!

Nye Volkswagen Polo har et supertøft og sportslig utseende. Vi rett og slett digger den nye looken bilen har fått. Strammere linjer og bilen virker mer dynamisk på tross av sine kompakte mål. På vår tidligere modell beskrev vi Polo som "Vår lille men store suksess", og med det nye utseende mener vi dette vil nå nye høyder.

Hva synes du? Vi lar noen av bildene tale for seg!

 

 

 

Nye Volkswagen Polo er en perfekt bybil du skal føle deg trygg og sikker i. Den vil være det perfekte valget i småbilsegmentet og passer til alle. Designet taler for seg selv, og resten av bilen har alt du måtte trenge. Bluetooth for telefonsamtaler, lytte til din egen musikk, navigasjon så du finner frem på ukjente plasser, moderne teknikk med intelligente og praktiske førerassistentsystemer. Bedre kjørekomfort og en komplett bil i sitt segment.

 

   

Blindsonevarsling og navigasjon er utstyr som er ønsket hos mange av våre kunder!

 

Se prisliste på nye Polo HER og tekniske data/standardutstyr HER.

 

Polo kommer også i en GTI versjon - denne blir rett og slett helt rå!

Polo GTI åpnes først for bestilling i 2018, men den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!

Foto: Volkswagen
Kilder: vw.no