Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

SUVerene SUVer til SUVerene priser

Vårt SUV-utvalg har aldri vært større. Nye T-Roc i kompakt segmentet, vår absolutte bestselger Tiguan og nye Tiguan Allspace med 7 seter. Vi har SUVerene SUVer til SUVerene priser med 4MOTION firehjulstrekk for rask levering for enhver familie!

Nye Volkswagen T-Roc

Vår nye kompakt-SUV er endelig på plass i butikk og klar for prøvekjøring. T-Roc er ny i kompakt-SUV segmentet, sporty og elegant, og som Tiguans sporty lillebror kan ikke dette bli annet enn en bra. T-Roc utmerker seg med sitt nye sporty design, er på størrelse med en Golf og passer til svært mange.

Bilen er drøye 4,2 meter lang, (25cm kortere enn Tiguan) og 1,82 meter bred. Bagasjerommet måler hele 445 liter fra gulv til toppen av bakseteryggen. Feller man ned setene rommer bagasjeplassen hele 1290 liter. Det er helt fantastisk til kompakt-SUV å være. Nye T-Roc vil derfor passe ypperlig for en rekke kundegrupper, og skal passe like godt til aktive single, familier som setter pris på fleksibiliteten og par med voksne barn. En urban bybil vi gleder oss til å vise deg!

Les mer om T-Roc her!

 

 

Tiguan 

Tiguan er en fullverdig familiebil, med en romslig kupé med god plass til barneseter og muligheter for å skyve seteryggene frem og tilbake. Med klappbord i ryggen på bilens forseter vil barna bli fornøyde, både med benplassen og lekefascilitetene. Tiguan er både en god familiebil, og en praktisk SUV med stor bagasjeplass slik at du kan frakte last.

For å gjøre kjøreturen så behagelig som mulig har Tiguan fleksible løsninger som gjør at alle seteryggene, med unntak av ryggen på førersetet, kan slåes ned. I tillegg kan det assymetrisk delte baksetet skyves forover og bakover for å regulere bagasjeromsplassen. Tiguan har i tillegg både et stort bagasjerom og et praktisk setesystem. Med det fleksible bagasjerommet, som kan varieres fra 615 liter (baksetet i fremre posisjon) opptil 1655 liter, har Tiguan et av de største bagasjerommene i klassen.

4MOTION firehjulstrekk fordeler motorkraften på de fire hjulene etter behov, og med forutsigbare sikkerhetssystemer og intelligent teknologi blir du varslet om potensielle farer. Du og din familie kan føle dere trygge i Tiguan. 

 

 

Tiguan Allspace 7-seter

Nye Tiguan Allspace tetter gapet mellom den kompakte SUV'en Tiguan og luksuriøse Touareg. Bilen leveres med 7 seter, DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk som standard. Med andre ord helt perfekt for norske forhold!

  • Bilen er 215 mm lengre enn Tiguan og akselavstanden er økt med 109 mm
  • Leveres med syv seter, DSG automatgir og 4MOTION firehjulstrekk som standard i Norge
  • Med fem seter i bruk er bagasjerommet på hele 700 liter (2. seterad i fremre posisjon og 3. seterad nedfelt)
  • Det maksimale lastevolumet med 2. og 3. seterad nedfelt er på hele 1775 liter
  • Slående design med ny front og modifisert linje langs vinduene

Dette er med andre ord den perfekte familiebilen for deg som ønsker litt større plass enn en vanlig Tiguan, og muligheten for å ta med deg flere i bilen. Helt perfekt om du skal kjøre barna på fotballtrening, dans el.l.

Les mer om Tiguan Allspace her!

 

 

 

Trenger du ny SUV for rask levering?

Vi har biler på lager for hele familien:

Ikke på jakt etter SUV? Vi har i tillegg 1 stk Golf Alltrack til suveren pris for deg som ønsker en perfekt stasjonsvogn for norske forhold.

Velkommen til en SUVeren handel hos Albjerk Bil Lier :)

 

Nye Volkswagen T-Roc

 

Volkswagen Tiguan

 

Nye Volkswagen Tiguan Allspace