Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Visning av nye Tiguan Allspace og nye Polo 16/11 kl.16-19

Velkommen til visning av nye Tiguan Allspace og Polo torsdag 16/11 kl.16.00 - 19.00!

Vi serverer pølser og vafler, og gleder oss til å vise deg våre to nye familiemedlemmer. Håper vi sees - Velkommen!

VINN SKIPAKKE

Kjøper du bil under visningen torsdag 16/11 er du med i trekning av en skipakke fra Bjørn Myhre Sport til en verdi inntil kr 4000,-

Håper vi sees til en hyggelig visning og god handel!

 

NYE TIGUAN ALLSPACE

I den nye familiebilen Tiguan Allspace vil du føle deg hjemme, både på svingete fjellveier og langs langstrakte kystveier.

Volkswagen Tiguan Allspace er en kraftig og meget stor SUV med 4MOTION firehjulstrekk som standard, god bagasjeplass og svært mye plass i baksetet. Den leveres med 7 seter som standard, med en fleksibel tredje seterad som enkelt kan vippes opp så du får 7 seter når du trenger det. Dette er en familie-SUV med et stort bagasjerom på inntil 700 liter med 5 seter og tredje seterad nedfelt.

 

 

NYE POLO

Nye Volkswagen Polo har endelig ankommet butikken, og etter vår mening er den tøffere og mer sporty enn noensinne!

Nye Volkswagen Polo har et supertøft og sportslig utseende. Vi rett og slett digger den nye looken bilen har fått. Strammere linjer og bilen virker mer dynamisk på tross av sine kompakte mål. På vår tidligere modell beskrev vi Polo som "Vår lille men store suksess", og med det nye utseende mener vi dette vil nå nye høyder.

 

VELKOMMEN TIL VISNING TORSDAG 16/11 kl.16.00 - 19.00!