Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen T-Roc - Vår nye kompakt-SUV

Nye Volkswagen T-Roc er endelig på plass i butikk og klar for prøvekjøring. T-Roc er ny i kompakt-SUV segmentet, sporty og elegant, og som Tiguans sporty lillebror kan ikke dette bli annet enn en bra. Vi gleder oss til å vise dere vår nye SUV.

T-Roc utmerker seg med sitt nye sporty design. Bilen er på størrelse med en Golf, svært allsidig og passer til svært mange.

Designmessig er den største nyheten tofarget bil. I tillegg til fargen på selve bilen kan du velge annen farge til taket, sidespeilene og A-stolpen. Dette gjelder på Design line og Sport Line. Vi synes det er spennende å kunne velge mellom farger for å gi deg muligheten til å skape din helt egen bil innenfor valgmulighetene. Når det gjelder interiøret i nye T-Roc kan du også her velge ditt eget design. Kult ikke sant?

Bilen er drøye 4,2 meter lang, (25cm kortere enn Tiguan) og 1,82 meter bred. Bagasjerommet måler hele 445 liter fra gulv til toppen av bakseteryggen. Feller man ned setene rommer bagasjeolassen hele 1290 liter. Det er helt fantastisk til kompakt-SUV å være.

Nye T-Roc vil passe ypperlig for en rekke kundegrupper, og skal passe like godt til aktive single, familier som setter pris på fleksibiliteten og par med voksne barn. En urban bybil vi gleder oss til å se nærmere på!
 

Kjøreopplevelse og utstyrsversjoner

T-Roc leveres med et solid utvalg av motorer både med TSI- og TDI-motorer. En selvfølge i vårt land er 4MOTION som du selvsagt også får på begge drivlinjer i vår nye SUV T-Roc.

Bilen leveres i 3 utstyrsversjoner

T-Roc
Med T-Roc får du akkurat det du trenger, en godt utstyrt utstyrsversjon med fokus på sikkerhet.

1,0 85 kW 115 HK TSI 6 trinns manuell fra kr 288.300,-

T-Roc Design
Kombinerer uttrykksfull design med et høyt utstyrsnivå og svært mange tilpasningsmuligheter.

1,0 85 kW 115 HK TSI 6 trinns manuell fra kr 305.700,-
2,0 110 kW 150 HK TDI 7 trinns DSG 4MOTION fra kr. 398.500,-

T-Roc Sport
Kombinerer sportslige designelementer med høy kvalitet og omfattende standardutstyr.

2,0 110 kW 150 HK TDI 7 trinns DSG 4MOTION fra kr 417.100,-
2,0 140 kW 190 HK TSI 7 trinns DSG 4MOTION fra kr 422.100,-

Hvor kommer navnet T-Roc fra?

T-en refererer til bilens vellykkede stamfedre, Tiguan og Touareg, som har bidratt til den nye modellens SUV-DNA. Den høye sittestillingen, de robuste kvalitetene og firehjulsdriftsystemet 4MOTION er styrker som er hentet fra de andre SUV-modellene i Volkswagens portefølje. "Roc"-delen av navnet stammer fra engelske "Rock" og spiller på at modellen er posisjonert for å kombinere de robuste kvalitetene til en SUV med smidigheten til en bil i kompaktklassen. T-Roc kommer til å rokke ved segmentet, forklarer Volkswagens utviklingssjef Frank Welsc.

 

 

Hva synes du?

Bilen leveres selvsagt med alle assistentsystemer som en Volkswagen skal ha, blant annet front assist, park assist og blindsonesensor. Dette gjør at du kan kjøre mer avslappet og følge med i trafikkbilde uten store bekymringer.

 

BESTILL PRØVEKJØRING

Foto: Volkswagen
Kilder: vw.no, moller.no

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.